Pogrebne usluge

pogrebne usluge karma

Preduzeće za pogrebne usluge Karma osnovano je još 2001. godine u Beogradu. Zahvaljujući ozbiljnosti, profesionalnosti i dvadesetogodišnjem iskustvu kako u zemlji, tako i u inostranstvu, ovo preduzeće je jedno od vodećih u domenu pogrebnih usluga.

Preduzeće za pogrebne usluge Karma je vaš oslonac u najtežim trenucima. Reč je o porodičnoj firmi, na čelu sa vlasnikom Zoranom Stojmanovskim, koja je tokom svih ovih godina uspešno poslovala i opravdala poverenje svojih klijenata.

Preduzeće Karma pruža pogrebne usluge svih vrsta:

  • Zakazivanje sahrana
  • Obezbeđivanje grobnih mesta
  • Vađenje umrlica
  • Refundacija novca od penzionog osiguranja
  • Štampanje parti
  • Predavanje čitulja novinama
  • Obezbeđivanje svih potrebnih dokumenata za prevoz preminulog u zemlji i inostranstvu
  • Organizovanje odgovarajuće muzike za pogreb

Preduzeće za pogrebne usluge Karma se trudi da što bolje ispuni sve zahteve klijenata. Stoga, pružaju usluge prevoza po zemlji i inostranstvu u najkraćem mogućem roku specijalno opremljenim vozilima. Zahvaljujući kontaktima u svim našim konzulatima u Evropskoj Uniji, omogućen je brz prevoz preminulih. Kada je u pitanju dostavljanje opreme u gradskom paušalu, ova usluga prevoza je besplatna.

Preduzeće Karma u svojoj ponudi izdvaja i svu pogrebnu opremu – kovčege, tekstil za pogreb, crninu, znamenje,…Pogrebna oprema u ponudi je vrlo kvalitetna i može se nabaviti po veoma pristupačnim cenama.

Pogrebne usluge koje pruža Karma podrazumevaju i cvećaru u okviru preduzeća. Cvećara obezbeđuje izradu cvetnih aranžmana od svežeg prirodnog, svilenog ili veštačkog cveća u obliku suze ili buketa.

Takođe, Karma omogućuje i organizaciju i iznajmljivanje adekvatnih restorana u te svrhe, a pomaže i u preuzimanju keteringa, uvek u saglasnosti sa željama i zahtevima klijenata.

Preduzeće Karma ima ugovor sa JKP ,,Pogrebne usluge“.

Sve vreme poslovanja ovog preduzeća proteklo je u znaku poverenja, sigurnosti, ozbiljnosti i odgovornosti. Godine iskustva i ozbiljnog rada su pokazale da preduzeće Karma ne predstavlja samo dobrog poslovnog partnera, već i pouzdanog prijatelja, na koga se možete osloniti u najtežim životnim trenucima.

Pogledajte sve pogrebne usluge preduzeća Karma: